Efter förlustsviten: Seger igen för Segeltorp – 3-2 mot Eskilstuna Linden

Fyra raka förluster i Vårettan södra herr inför matchen. Hemma mot Eskilstuna Linden bröts den tuffa sviten för Segeltorp. Det blev 3-2 (1-2, 0-0, 2-0) i matchen på onsdagen.

Emil Kivistö stod för Segeltorps avgörande mål 9.47 in i tredje perioden.

Eskilstuna Linden började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 3.42 slog Johan Cederberg till på pass av Adam Helldén och Thom Flodqvist.

Segeltorp kvitterade till 1-1 efter 15.54, när William Georgsson slog till framspelad av Linus Unger.

Eskilstuna Linden tog ledningen på nytt efter 18.38, när Alex Korpela fick träff assisterad av Oliver Skoog.

Andra perioden blev mållös. 4.50 in i tredje perioden nätade Segeltorps Linus Unger på pass av Elliot Edman och Stayfo Sharro och kvitterade för Segeltorp.

Efter 9.47 slog Emil Kivistö till framspelad av Elias Åberg och Edvin Isén och avgjorde matchen. Kivistö fullbordade därmed lagets vändning.

Båda lagen har haft en tuff start på serien. Segeltorp tog nu sin första seger och Eskilstuna Linden är helt utan poäng efter fem spelade matcher.

I nästa match möter Segeltorp Troja/Ljungby borta och Eskilstuna Linden möter Mörrum hemma. Båda matcherna spelas söndag 14 januari 16.00.