Tre poäng för Huddinge borta mot Nacka

Bortalaget Huddinge vann matchen mot Nacka i J20 Region öst fortsättning herr. Resultatet i lördagens match i Nacka Ishall blev 3-2 (1-1, 1-0, 1-1).

Segern var Huddinges fjärde på de senaste fem matcherna.

Första perioden var jämn. Nacka inledde bäst och tog ledningen genom Walter Persson efter 5.20, men Huddinge kvitterade genom Linus Gustafsson bara en minut senare. Huddinge gjorde också 1-2 efter 8.02 i andra perioden när Filip Larsson slog till framspelad av Victor Höglund och Caesar Strömgren. Huddinge gjorde 1-3 genom William Lennström efter 8.07 i tredje perioden.

Elliot Hjorth reducerade dock för Nacka med bara tre minuter kvar att spela och gjorde slutet spännande.

Det här var Nackas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Huddinges andra uddamålsseger.

Resultatet innebär att Nacka ligger kvar på fjärde plats och Huddinge på sjunde plats i tabellen.

På måndag 22 januari 19.40 spelar Nacka borta mot Tyresö Hanviken Hockey, och Huddinge hemma mot Wings Arlanda.