Jubel för BIK Karlskoga J20 efter seger sammanlagt mot Björklöven

BIK Karlskoga J20 segrade mot Björklöven, det stod klart efter andra matchen, borta i Play Off till J20 Nationell herr. Matchen slutade 2-2, vilket gav oavgjort resultat totalt efter två matcher. BIK Karlskoga J20 avgjorde till slut den dramatiska matchen i förlängningen.

Segermålet för Björklöven stod Liam Normann för 2.53 in i förlängningen.

Första perioden var jämn. BIK Karlskoga J20 inledde bäst och tog ledningen genom Edwin Sandahl efter 11.48, men Björklöven kvitterade genom Filip Jonsson i slutet av perioden. Efter 1.29 i andra perioden slog Lukas Graff till, på pass av Sebastian Sääf och Gustav Östlund och gav BIK Karlskoga J20 ledningen. 15.13 in i tredje perioden slog Liam Normann till framspelad av Rasmus Hedkvist och kvitterade för Björklöven. I förlängningen tog det 2.53 innan Björklöven också avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Liam Normann.