Toronto vann med 3-2 borta mot Montreal

Bortalaget Toronto vann matchen mot Montreal i NHL. Resultatet i söndagens match i Bell Centre blev 3-2 (0-1, 2-0, 1-1). Segermålet för Toronto stod John Tavares för 13.17 in i tredje perioden.

Första perioden var jämn. Montreal Canadiensinledde bäst och tog ledningen tidigt genom Mike Matheson efter bara 40 sekunder, men Toronto Maple Leafs kvitterade genom Bobby Mcmann i slutet av perioden. Toronto gjorde också 1-2 efter 18.46 i andra perioden när Max Domi fick träff framspelad av Calle Järnkrok och TJ Brodie. 5.06 in i tredje perioden slog Alex Newhook till på pass av Juraj Slafkovsky och Mike Matheson och kvitterade för Montreal.

13.17 in i perioden nätade Torontos John Tavares på pass av Jake McCabe och Max Domi och avgjorde matchen för Toronto.

Det här var Montreals 21:a uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Torontos 18:e uddamålsseger.

Det här betyder att Montreal ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Toronto på tredje plats.