Svårstoppade NY Islanders fortsätter vinna – 7-2 mot svaga San Jose

NY Islanders vann med 7-2 (2-0, 4-2, 1-0) borta mot San Jose på fredagen och tog därmed lagets femte raka seger i NHL. Det innebär också att San Jose åkte på nionde förlusten i rad.

I början av matchen var New York Islanders starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Noah Dobson och Alexander Romanov. NY Islanders var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 2-6.

8.08 in i tredje perioden nätade NY Islanders Anders Lee på pass av Pierre Engvall och Ryan Pulock och ökade ledningen för NY Islanders. Det fastställde slutresultatet till 2-7.

NY Islanders Bo Horvat stod för tre poäng, varav ett mål.

San Joses mål vaktades av Magnus Chrona som släppte in sju mål på 33 skott.

Resultatet innebär att San Jose Sharks ligger kvar på åttonde och sista plats och NY Islanders på fjärde plats i tabellen.

Söndag 10 mars 01.00 spelar San Jose hemma mot Ottawa. NY Islanders möter Anaheim Ducks borta i Honda Center måndag 11 mars 01.00.