NY Rangers segrade i toppmötet mot Philadelphia

Det var toppmatch i NHL under lördagen när Philadelphia tog emot serieledande NY Rangers. NY Rangers vann matchen med 2-1 (0-0, 1-0, 1-1).

Matt Rempe blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål 6.19 in i tredje perioden.

Det här innebär att New York Rangers nu har tio segrar i följd i NHL.

Den första perioden slutade mållös. Det var först 11.46 in i andra perioden som NY Rangers tog ledningen genom Alexis Lafreniere på pass av Vincent Trocheck och K’Andre Miller.

2.35 in i tredje perioden slog Tyson Foerster till framspelad av Scott Laughton och Travis Sanheim och kvitterade för Philadelphia Flyers.

6.19 in i perioden nätade NY Rangers Matt Rempe på pass av Barclay Goodrow och Braden Schneider och avgjorde matchen för NY Rangers.

Philadelphia har två vinster och tre förluster och 15–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna. Det här var Philadelphias 13:e uddamålsförlust den här säsongen. Det var även NY Rangers 16:e uddamålsseger.

Det här betyder att Philadelphia ligger kvar på tredje plats i tabellen, och NY Rangers på första plats.