Tung seger för Colorado i toppmatchen mot Vancouver

Det var två topplag som möttes i NHL på onsdagen. Och det slutade med seger för Colorado, som besegrade Vancouver hemma med 3-1 (0-1, 1-0, 2-0).

Det här ger dock inga förändringar i tabellen.Colorado Avalanche ligger kvar på andra plats i tabellen, och Vancouver Canucks är i fortsatt serieledning. Tio poäng skiljer nu lagen åt.

Därmed har Colorado vunnit sex matcher i rad på hemmaplan.

Vancouver tog ledningen efter tio minuters spel, genom J.T. Miller. Efter 2.59 i andra perioden slog Ryan Johansen till, på pass av Jack Johnson och Devon Toews och kvitterade för Colorado. I tredje perioden gjorde Colorado 2-1 efter 1.33 genom Ryan Johansen. Och med bara 26 sekunder kvar satte Artturi Lehkonen avgörande 3-1.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 23 februari. Då möter Colorado Detroit i Little Caesars Arena 01.00. Vancouver tar sig an Seattle borta 04.00.