NY Rangers vann toppmötet mot Dallas

NY Rangers besegrade Dallas hemma i den tidiga seriefinalen med 3-1 (1-0, 1-1, 1-0) i NHL på onsdagen.

Det här innebär dock inga förändringar i tabellen. New York Rangers är i fortsatt serieledning, och Dallas Stars är i fortsatt serieledning.

Därmed har NY Rangers vunnit åtta matcher i rad i NHL.

NY Rangers tog ledningen efter sju minuters spel, genom Adam Fox. Efter 8.23 i andra perioden gjorde NY Rangers 2-0 genom Kaapo Kakko.

Dallas reducerade dock till 2-1 genom Miro Heiskanen efter 9.10 av perioden. NY Rangers punkterade matchen med ett 3-1-mål med 1.41 kvar att spela genom Vincent Trocheck assisterad av Chris Kreider och Mika Zibanejad. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

I nästa match, fredag 23 februari 01.00, har NY Rangers New Jersey borta i Prudential Center, medan Dallas spelar borta mot Ottawa.