NY Rangers tog ännu en seger – 7-4 mot Montreal

NY Rangers fortsätter starkt i NHL. När laget mötte Montreal hemma i Madison Square Garden på fredagen kom ännu en seger. Laget vann med 7-4 (0-1, 4-1, 3-2). I och med detta har NY Rangers sex segrar i rad.

Montreal Canadiens tog ledningen efter 14.30, genom Jake Evans på pass av Josh Anderson och Tanner Pearson. New York Rangers förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 4-1 och ställningen efter två perioder var 4-2.

NY Rangers startade tredje perioden bäst. Laget gick upp till en 5-2-ledning. Men Montreal svarade och gjorde 5-3.

Därefter var det dock NY Rangers som avgjorde. Laget gjorde först 6-3 och sen kom också 7-3 med tio minuter kvar att spela genom Kaapo Kakko på pass av Adam Fox och Will Cuylle. Montreal hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 7-4.

NY Rangers Adam Fox hade fyra assists, Chris Kreider gjorde tre mål, Artemi Panarin hade tre assists och Mika Zibanejad stod för ett mål och två assists. Cole Caufield gjorde två mål och en assist för Montreal.

Det här betyder att NY Rangers är i fortsatt serieledning, med 73 poäng efter 54 matcher, och Montreal på sjätte plats med 52 poäng.

NY Rangers tar sig an NY Islanders i nästa match borta söndag 18 februari 21.00. Montreal möter samma dag 01.00 Washington hemma.