Segersviten fortsätter för Minnesota efter vinst mot Arizona Coyotes

På torsdagen kom fjärde raka segern i NHL för Minnesota. Det blev 3-1 (1-0, 1-0, 1-1) borta mot Arizona Coyotes. Det innebär att Arizona Coyotes åkte på sjunde raka förlusten.

Med det tog bortalaget Minnesota Wild en skön revansch, eftersom Arizona Coyotes vann senaste mötet lagen emellan med hela 6-0.

Därmed har Minnesota fem raka segrar på bortaplan.

Minnesota tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Joel Eriksson Ek på pass av Matt Boldy och Kirill Kaprizov. Efter 19.39 i andra perioden nätade Jonas Brodin, på pass av Connor Dewar och Marc-André Fleury och gjorde 0-2. Efter 5.32 av matchen kunde Logan Cooley göra 1-2 för Arizona Coyotes.

Minnesota kunde dock avgöra till 1-3 med 8.55 kvar av matchen genom Matt Boldy.

Det här betyder att Arizona Coyotes ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och Minnesota på sjätte plats.

Lördag 17 februari möter Arizona Coyotes Carolina hemma 03.00 och Minnesota möter Buffalo hemma 23.00.