New Jersey vann mot Nashville – trots underläge

Inför sista perioden var Nashville i ledningen med 2-1 i Bridgestone Arena. Men New Jersey vände och vann. Till slut blev det 2-4 i matchen i NHL.

Nashville Predators tog ledningen efter 4.04, genom Ryan O’Reilly. Efter 1.30 i andra perioden slog Jack Hughes till, och kvitterade för New Jersey.

Nashvilles Tommy Novak gjorde 2-1 efter 7.01.

New Jersey Devils vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-1 till 2-4 i tredje perioden. Hischiers 2-4-mål kom med 39 sekunder kvar av matchen.

Nashville har en vinst och fyra förluster och 13–20 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan New Jersey har tre vinster och två förluster och 15–12 i målskillnad.

Nashville stannar därmed på femte plats, och New Jersey på fjärde plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är fredag 16 februari. Då möter Nashville Dallas i Bridgestone Arena 02.00. New Jersey tar sig an Los Angeles hemma 01.00.