Stark defensiv när Montreal vann mot Anaheim Ducks

Fem egna mål – men inte ett enda för Anaheim Ducks. Montreal tog en klar seger hemma mot Anaheim Ducks i NHL. Slutresultatet blev 5-0 (0-0, 3-0, 2-0).

Den första perioden slutade 0–0. Montreal Canadiens spelade bra i andra perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Nick Suzuki och ett mål av Jake Evans. Montreal fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av Juraj Slafkovsky och Brandon Gignac.

Nick Suzuki gjorde två mål för Montreal och spelade dessutom fram till ett mål.

Det här betyder att Montreal är kvar på sjätte plats, och Anaheim Ducks stannar på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match möter Montreal NY Rangers borta och Anaheim Ducks möter Ottawa borta. Båda matcherna spelas fredag 16 februari 01.00.