Boston vann toppmötet mot Winnipeg

Boston besegrade Winnipeg hemma i den tidiga seriefinalen med 4-1 (2-1, 0-0, 2-0) i NHL på tisdagen.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. Boston Bruins är i fortsatt serieledning, och Winnipeg är i fortsatt serieledning.

I och med detta har Boston hela fem raka segrar i NHL.

Boston började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.25 slog Jakub Lauko till på pass av Trent Frederic och Morgan Geekie.

Winnipeg Jets kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 4.24 nätade Vladislav Namestnikov assisterad av Dylan DeMelo och Nikolaj Ehlers.

Boston tog ledningen på nytt efter 18.28, när Charlie Coyle fick träff framspelad av Hampus Lindholm och Brandon Carlo.

Andra perioden blev mållös. I tredje perioden var Boston starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom två snabba mål i slutet av perioden av Jake DeBrusk och Brad Marchand och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 55 sekunder kvar att spela.

Boston tar sig an Carolina i nästa match hemma torsdag 25 januari 01.30. Winnipeg möter samma dag 01.00 Toronto borta.