Carolina tog ännu en seger – 6-2 mot Washington

Carolina är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Washington borta i Capital One Arena på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-6 (2-0, 0-1, 0-5) innebär att Carolina nu har fem segrar i följd i NHL.

I början av matchen var Washington starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Nic Dowd och Dylan Strome. Efter 5.17 i andra perioden slog Brent Burns till, framspelad av Andrei Svechnikov och Sebastian Aho och reducerade åt Carolina. I tredje perioden var det i stället Carolina som hade övertaget. Laget vann perioden med hela 0-5 och matchen med 6-2.

Carolinas Sebastian Aho hade tre assists, Andrei Svechnikov stod för tre poäng, varav ett mål och Brent Burns gjorde två mål och ett assist.

Det här betyder att Washington nu ligger på sjunde plats i tabellen, och Carolina är på andra plats.

Söndag 7 januari spelar Washington hemma mot Los Angeles 21.00 och Carolina mot St Louis hemma 02.00 i PNC Arena.