Stark seger för Carolina mot NY Rangers

Två topplag möttes i NHL på onsdagen. Och det slutade med seger för Carolina, som besegrade NY Rangers borta med 6-1 (2-0, 1-1, 3-0) i den tidiga seriefinalen.

Det här betyder dock inga förändringar i tabellen. New York Rangers är i fortsatt serieledning, och Carolina Hurricanes på andra plats. Fem poäng skiljer nu lagen åt.

I och med detta har Carolina fyra raka segrar i NHL.

I början av matchen var Carolina starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Jack Drury och Andrei Svechnikov. NY Rangers reducerade dock till 1-2 genom Chris Kreider tidigt i andra perioden av perioden.

Carolina utökade ledningen igen genom Jordan Martinook efter 6.32. Carolina fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Andrei Svechnikov, Jalen Chatfield och Michael Bunting.