Bobby Nardella stängs av – missar kvalinledningen

HV71 tvingas klara sig utan Bobby Nardella i den första kvalmatchen mot Oskarshamn. Han stängs nämligen av.

HV71 föll med 4-2 mot Växjö i gårdagens måstematch i SHL, och är nu helt klara för kval. Dessutom fick lagets nyckelback Bobby Nardella ett matchstraff efter att periodsignalen gått, för en crosschecking mot ansiktet på Växjöstjärnan Marcus Sylvegård.

Nu stängs Nardella dessutom av. HV71:s stoppback tvingas se de kommande tre matcherna vid sidan av – och därmed missar han den första matchen i SHL-kvalet mot Oskarshamn. Dessutom tvingas han böta 26 625 kronor, skriver SHL på sin hemsida.

Bobby Nardella stängs av

“När första perioden är slut så sker det en Crosschecking i ansiktet från HV71-spelaren Nr 27 Bobby Nardella. Spelet är i HV71:s försvarszon och tiden håller på att ta slut och Nardella håller i pucken när Växjöspelaren Nr 86 Joachim Blichfeld tacklar Nardella. Det kommer en HV71-spelare mot Blichfeld som vänder sig mot Nardella som då crosscheckar Blichfeld i ansiktet”, skriver man.

Bobby Nardella har gjort 29 poäng på 50 matcher under säsongen, och är med det HV71:s klart poängbästa back. Henrik Borgström är den enda i laget som gjort fler poäng.

Se händelsen här

Betsense in article


TV: Målen från nattens NHL

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: