Ombytta roller när Örebro Hockey besegrade Frölunda

På tisdagen möttes Örebro Hockey och gästande Frölunda i Behrn Arena i SHL. Senast lagen möttes tog Frölunda en enkel seger med 5-0, men den här gången var det Örebro Hockey som vann. Slutresultatet blev 2-1 (0-1, 0-0, 2-0).

William Wikman stod för Örebro Hockeys avgörande mål 13.38 in i tredje perioden.

Frölunda tog ledningen efter 4.38, genom David Edstrom.

Andra perioden blev mållös. 10.01 in i tredje perioden nätade Örebro Hockeys Robert Leino på pass av Samuel Johannesson och Jonathan Lekkerimäki och kvitterade för Örebro Hockey.

Efter 13.38 nätade William Wikman framspelad av Emil Larsson och avgjorde matchen. Wikman fullbordade därmed lagets vändning.

Det här var Örebro Hockeys sjunde uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Frölundas sjunde uddamålsförlust.

Det här betyder att Örebro Hockey nu ligger på nionde plats i tabellen, och Frölunda är på åttonde plats.

På torsdag 25 januari 19.00 spelar Örebro Hockey borta mot Skellefteå, och Frölunda hemma mot Oskarshamn.