NHL

Philip Broberg kan kastas in i Edmonton - i konferensfinalen

ANNONS

Efter två raka förluster ser Edmonton Oilers ut att kasta om i laget.
Då kan Philip Broberg få chansen, menar insidern Frank Seravalli. 

Efter segern i match ett mot Dallas Stars har konferensfinalen fått en oönskad vändning för Edmonton Oilers. 1–3 och 3–5 gör att man nu ligger under med 2–1 i matcher i Stanley Cup-slutspelets sluttamp. Därmed väntas man nu göra förändringar till match fyra, natten till torsdag.

Daily Faceoff.com's Frank Seravalli skriver under tisdagskvällen (svensk tid) att svenske, Philip Broberg, kan vara den som får chansen vid en rockad på backsidan. Coachen, Kris Knoblauch, menar nämligen att han funderar över en förändring där. 

22-årige Broberg spelade sin senaste match 28 april nere i AHL. Där har han främst hållit hus under säsongen, men vid tolv tillfällen har han även kastats in i Oilers NHL-lag. Totalt har den tidigare AIK- och Skellefteå-spelaren gjort 91 framträdanden på den stora scenen. Tio av dess har kommit under tidigare Stanley Cup-slutspel. 

Inget poäng har trillat in under de tio tidigare chanserna i slutspelet, men senast Broberg var uppe i NHL-laget bidrog han med två framspelningar över två matcher.


TV: Hattrick av Robertson när Dallas vann match 3

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL