Florida Panthers förlorade mot New York Rangers
NHL Semifinal

NY Rangers leder med 2-1 efter ny seger mot Florida efter förlängningsdrama

NY Rangers har tagit ett grepp mot Florida, efter seger på bortaplan med 5-4 (2-2, 2-0, 0-2, 1-0) efter förlängning i Stanley Cup semifinal herr. NY Rangers leder nu matchserien med 2-1.

Segermålet för New York Rangers stod Alexander Wennberg för 5.35 in i förlängningen.

Florida började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 2.50 slog Sam Reinhart till framspelad av Aleksander Barkov och Matthew Tkachuk.

NY Rangers kvitterade till 1-1 efter 7.17, när Alexis Lafreniere hittade rätt assisterad av Vincent Trocheck och Jacob Trouba.

Laget tog också ledningen efter 7.42, genom Barclay Goodrow på pass av Braden Schneider och Will Cuylle.

Gustav Forsling kvitterade

Florida kvitterade till 2-2 efter 14.46, när Sam Reinhart ännu en gång slog till på pass av Carter Verhaeghe.

I andra perioden var det NY Rangers som var vassast och gick från 2-2 till 2-4 genom två snabba mål i slutet av perioden av Alexis Lafreniere och Barclay Goodrow. 5.04 in i tredje perioden nätade Floridas Aleksander Barkov framspelad av Carter Verhaeghe och Niko Mikkola och reducerade för Florida.

Efter 6.58 nätade Gustav Forsling på pass av Matthew Tkachuk och Evan Rodrigues och kvitterade för Florida.

I förlängningen tog det 5.35 innan NY Rangers avgjorde till 4-5. Stor matchhjälte blev Alex Wennberg, framspelad av Ryan Lindgren och Kaapo Kakko.

Nästa match spelas i FLA Live Arena på onsdag 02.00.