Dallas Stars förlorade mot Edmonton Oilers
NHL Semifinal

Drömstart när Edmonton vann efter förlängningsdrama

Med 3-2 (0-0, 2-1, 0-1, 1-0) efter förlängning i första matchen på bortaplan har Edmonton tagit ett greppet mot mot seger mot Dallas i Stanley Cup semifinal herr.

Segermålet för Edmonton Oilers stod Connor McDavid för 20.32 in i förlängningen.

Edmonton tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Leon Draisaitl framspelad av Brett Kulak. Efter 4.18 i andra perioden gjorde Edmonton 0-2 genom Zach Hyman.

Dallas Stars reducerade dock till 1-2 genom Tyler Seguin efter 6.07 av perioden. 16.41 in i tredje perioden slog Tyler Seguin till återigen på pass av Evgenii Dadonov och Jason Robertson och kvitterade för Dallas. I förlängningen tog det 20.32 innan Edmonton avgjorde till 2-3. Stor matchhjälte blev Connor McDavid, på pass av Evan Bouchard.

Lagen möts igen på söndag 02.00, i American Airlines Center.