Kanada vann mot Slovakien
Montage
VM Kvartsfinal

HOCKEY-VM: Kanada vann mot Slovakien

ANNONS

Kanada vann med 6-3 (2-1, 1-0, 3-2) mot Slovakien i kvartsfinalen i hockey-VM herr.

Kanada startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Jared McCann och Pierre-Luc Dubois innan Slovakien svarade och gjorde 2-1 genom Peter Cehlarik. Efter 3.48 i andra perioden slog Nicholas Paul till, framspelad av Connor Bedard och Dylan Guenther och gjorde 3-1. Kanada hade övertaget även i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.20 genom Dylan Guenther, och gick upp till 5-1 innan Slovakien kom tillbaka och reducerade till 5-3.

Innan matchen var över hade Kanada gjort 6-3.

Kanadas Nicholas Paul stod för två mål och ett assist.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL