Foto: Bildbyrån
Nyhet

Dennis Svensson: "Det är inget att hymla om"

ANNONS

Dennis Svensson är Kristianstads enda spelare under kontrakt. Nu kan profilen komma att lämna skåningarna.
– Jag har rätt att lämna för utlandet eller högre divisioner före den 1 juni, säger 31-åringen till Kristianstadsbladet.

Kristianstad har en spelare under kontrakt till nästa säsong och det är trotjänaren och kaptenen Dennis Svensson. Men huruvida han faktiskt blir kvar i klubben återstår att se.

Forwarden har nämligen en option i kontraktet som gör att han under den kommande en och en halv månaden kan komma att lämna Kristianstad. En klubb där han varit kapten i tre raka säsonger.

– Jag har väl redan haft kontakt med en del (klubbar), det är inget att hymla om, berättar 31-åringen för Kristianstadsbladet.

Den rutinerade spelaren är från Kristianstad och har Kik som moderklubb. Nu återstår det alltså att se om det blir någon mer säsong för klubben.

“Klart att man vill kolla läget”

Dennis Svensson har tidigare spelat för Pantern i Hockeyallsvenskan och Halmstad i Hockeyettan. Dessutom har det blivit några SHL-matcher för Djurgården och Karlskrona.

– Jag har rätt att lämna för utlandet eller högre divisioner före den 1 juni, så det är klart att man vill kolla läget och se vad som händer. Andra lag vill ju inte heller vänta hur länge som helst.

Kristianstad gjorde nyligen om i tränarstaben där Christoffer Malm och Nick Sörensen har tagit över tränaransvaret.


TV: Marcus Petterssons jätteskott mot Tyskland

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL