Washington Capitals förlorade mot New York Rangers
NHL Åttondelsfinal

NY Rangers säkrade segern mot Washington

NY Rangers har vunnit matchserien mot Washington i NHL Åttondelsfinal efter segern på bortaplan med 4-2 (2-1, 0-1, 2-0) i fjärde matchen. Därmed vann NY Rangers serien med 4-0.

NY Rangers började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara 58 sekunder slog Kaapo Kakko till.

Washington kvitterade till 1-1 efter 14.55, när Martin Fehervary slog till assisterad av Aliaksei Protas och Dylan Strome.

NY Rangers tog ledningen på nytt efter 19.47, när Vincent Trocheck fick träff på pass av Mika Zibanejad och Artemi Panarin.

Efter 7.48 i andra perioden slog Hendrix Lapierre till, och kvitterade för Washington. I tredje perioden gjorde NY Rangers 2-3 efter 3.21 genom Artemi Panarin. Och med bara 48 sekunder kvar satte Jack Roslovic avgörande 2-4.