New York Islanders vann mot Carolina Hurricanes
Montage
NHL Åttondelsfinal

NY Islanders vann – håller finalen mot Carolina vid liv

ANNONS

NY Islanders var piskade att vinna. Och laget vann på hemmaplan i UBS Arena mot Carolina. Matchen slutade 3-2 (0-1, 1-0, 1-1, 1-0) efter förlängning. Därmed har NY Islanders reducerat serien i NHL Åttondelsfinal, som Carolina leder med 3-1 i matcher.

Segermålet för New York Islanders stod Mathew Barzal för 21.24 in i förlängningen.

Carolina Hurricanes tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Seth Jarvis assisterad av Jake Guentzel. Efter 10.13 i andra perioden nätade Mathew Barzal, framspelad av Adam Pelech och Bo Horvat och kvitterade för NY Islanders. NY Islanders tog ledningen med 2-1 genom Jean-Gabriel Pageau efter 1.37 i tredje perioden.

Efter 14.05 av matchen kunde Stefan Noesen kvittera till 2-2 för Carolina. I förlängningen tog det 21.24 innan NY Islanders avgjorde till 3-2. Stor matchhjälte blev Mathew Barzal.

Lagen möts igen på onsdag 01.30, i PNC Arena.

Den här artikeln handlar om: