New York Rangers förlorade mot Philadelphia Flyers
Arkivbild
NHL

Förlustsviten bruten för Philadelphia – efter 4-1 mot NY Rangers

ANNONS

1-4 (1-1, 0-2, 0-1) slutade matchen i NHL mellan NY Rangers och gästande Philadelphia. Det betyder att Philadelphia äntligen bröt sin svit med åtta raka förluster.

Första perioden var jämn. Philadelphia Flyers inledde bäst och tog ledningen genom Cam York efter 4.21, men New York Rangers kvitterade genom Artemi Panarin i slutet av perioden. I andra perioden var det Philadelphia som spelade bäst och gick från 1-1 till 1-3 genom mål av Bobby Brink och Travis Konecny. 5.58 in i tredje perioden nätade Philadelphias Noah Cates på pass av Sean Couturier och Travis Sanheim och ökade ledningen för Philadelphia. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

NY Rangers har tre vinster och två förluster och 16–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Philadelphia har en vinst och fyra förluster och 14–24 i målskillnad.

Med två omgångar kvar är NY Rangers fortfarande i serieledning, tre poäng före Carolina, medan Philadelphia är på femte plats.

NY Rangers tar sig an NY Islanders i nästa match hemma lördag 13 april 18.30. Philadelphia möter samma dag 23.00 New Jersey hemma.


 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL