Färjestads BK vann mot Timrå
Montage
J18 Nationell

Likaläge i matchserien efter Färjestad J18:s seger mot Timrå

ANNONS

Färjestad vann på hemmaplan med 9-0 (1-0, 4-0, 4-0) mot Timrå i J18 Sextondelsfinal herr. Därmed står det nu 1-1 i matchserien, och nästa match blir helt avgörande.

Färjestad började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 1.09 slog Linus Rydell till assisterad av Gabriel Jansson. I andra perioden var Färjestad starkast och gick från 1-0 till 5-0 genom mål av Axel Jansson, Filip Holgersson, Elias Straume Vatne och Malte Vass. Det skulle komma mer från Färjestad. Färjestad fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-0. Målen i sista perioden gjordes av Elias Straume Vatne, Malte Vass, Joe Wahlund och Filip Holgersson.

Malte Vass gjorde två mål för Färjestad och spelade dessutom fram till ett mål.

Nästa match spelas på söndag 12.00, i Löfbergs Arena.


Den här artikeln handlar om: