Östersunds IK vann mot Västervik
Montage
HockeyAllsvenskan Play Out

Östersunds IK tog ny seger i serien mot Västervik

ANNONS

Östersunds IK har tagit ett grepp mot Västervik i HockeyAllsvenskan Play Out, efter seger på hemmaplan med 3-1 (0-0, 1-1, 2-0). Östersunds IK leder matchserien med 3-2, och behöver bara en seger till för att ta sig till Hockeyallsvenskan.

Den första perioden slutade mållös. Efter 4.12 i andra perioden gjorde Östersunds IK 1-0 genom Henrik Marklund.

Västervik kvitterade till 1-1 genom Anton Svensson efter 7.17 av perioden. I tredje perioden gjorde Östersunds IK 2-1 efter 13.18 genom Josef Ingman. Och med bara 32 sekunder kvar satte Alexander Anderberg 3-1.

Nästa match spelas på lördag 18.00, i ACT-Hallen.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL