Henrik Gradin och Tobias Winberg.
Bildbyrån/IMAGO
SHL

Henrik Gradin om uppgifterna kring Winberg: "Ingenting är klart"

ANNONS

Enligt Expressen är finländaren Tobias Winberg klar för Modo till nästa säsong. Nu bemöter klubbens sportchef Henrik Gradin ryktet.
– Det är en av många backar som vi tittar på och som vi är intresserade av, säger Gradin till Örnsköldsviks Allehanda.

Enligt Expressens uppgifter är den finske backen Tobias Winberg klar för Modo nästa säsong. Nu bemöter Modos sportchef Henrik Gradin ryktet.

– Jag kan säga att ingenting är klart med Winberg. Det är en av många backar som vi tittar på och som vi är intresserade av, men jag tror inte att det bara är Modo som har det intresset, säger Gradin till Örnsköldsviks Allehanda.

“Den chansen ska vi försöka ta”

Winberg, som spelar för Liiga-klubben JYP, ska ha haft intresse från flera svenska klubbar innan övergångsfönstret stängde den 15 februari. HV71 var ett av lagen som hörde sig för om 25-åringen, men JYP:s pengakrav ska ha varit för stora.

Inför säsongsavslutningen har Modo chans på slutspelsplats, men behöver också helt säkra SHL-kontraktet. 

– Det är inte bara vi som har ett tufft program. Vi ska göra vad vi kan i varje match, och vi är helt klart med i racet om att nå slutspel. Den chansen ska vi försöka ta, säger Gradin.

Modo ligger inför kvällens omgång på en elfteplats i tabellen, på samma poäng som tian Rögle. Ikväll tar laget emot Luleå i Örnsköldsvik. 


TV: Alla mål från nattens NHL-matcher

 

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL