Halmstad vann mot Strömsbro
Montage
Matchrapport

Bra start för Halmstad efter seger mot Strömsbro i första matchen

ANNONS

Halmstad har nu greppet om serien mot Strömsbro i kvartsfinalen i hockeyettans, efter vinst på hemmaplan med 4-0 (0-0, 2-0, 2-0) i första matchen.

– En tajt match där vi driver spelet och Strömsbro ställer om snabbt och försöker kontra när vi blir tappar pucken på fel ställe. Vi gör en helt okej match och vi är nöjda med vinsten men först till tre vinster gäller, kommenterade Halmstads tränare Jens Berggrad.

Strömsbros sportchef Johan Wennberg om matchen:

– Idag kommer vi absolut inte upp i nån nivå Det är tur att det är chans till revansch redan i morgon.

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. I andra perioden var Halmstad starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Oliver Casselsten och Lukas Sjöblom. Halmstad fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 4-0. Målen i sista perioden gjordes av Marcus Borgh och Alexander Gunnarsson.

Lagen möts igen på onsdag 19.00, i Halmstad Arena.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL