TV: Kyle Palmieri sköt hattrick – på tolv minuter

Kyle Palmieri hade en kväll att minnas mot Boston. Forwarden öppnade matchen med att skjuta ett hattrick – tolv minuter in i den första perioden. Islanders vann till slut med 5-1.
– Hattricks blir aldrig gamla, man kan inte få för många av dem, säger matchhjälten.

Det var drygt fem år sedan han senast sköt ett hattrick. Men i natt small det till igen, och som det gjorde det.

När matchen var tolv minuter gammal hade Kyle Palmieri skjutit tre mål och gett Islanders en 3-0-ledning. Ett äkta hattrick till att börja matchen med.

– Jag menar, vi hade nog inte kunnat rita upp den där första perioden på ett bättre sätt. Hattricks blir aldrig gamla, man kan inte få för många av dem. Det var väldigt kul och jag njöt av det, säger han till NHL.com.

Bostons tunga form

I den andra perioden fortsatte New York Islanders att flyga fram och sköt både 4-0 och 5-0. Det med halva matchen kvar att spela. Målen kom från Anders Lee och Brock Nelson, där Kyle Palmieri också stod för en assist.

Marc McLaughlin reducerade med 25 minuter kvar att spela, men någon match blev det aldrig tal om.

Boston har nu förlorat fyra av sina fem senaste matcher samtidigt som Islanders har tre raka vinster.