Almtuna förlorade mot SSK J20
J20 Nationell

Tre poäng till SSK J20 efter snabba mål mot Almtuna

SSK J20 vann borta mot Almtuna i J20 Nationell forts herr med 5-2 (1-2, 1-0, 3-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, där William Samuelsson gjorde 2-4 och Egor Polin en minut senare gjorde 2-5 för SSK J20.

Almtuna startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig ledningen med 2-0, genom mål av Albin Pedersen och William Falkenhäll innan SSK J20 svarade och gjorde 2-1 genom Elias Holmberg. Efter 7.15 i andra perioden nätade Dante Werner, på pass av Erik Söderman och kvitterade för SSK J20. SSK J20 spelade bra i tredje perioden och gick från 2-2 till 2-5 genom två mål av William Samuelsson och ett mål av Egor Polin och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 53 sekunder kvar att spela.

Det här betyder att SSK J20 ligger på fjärde plats i tabellen, och Almtuna är på tredje plats.

Almtuna tar sig an VIK Hockey J20 i nästa match hemma torsdag 7 mars 19.00. SSK J20 möter AIK borta söndag 3 mars 15.30.