Jacob Markström
Foto: Bildbyrån
NHL

Vändningen: Jacob Markström uppges stanna i Calgary

ANNONS

De senaste veckorna har Jacob Markströms namn allt mer förekommit trejdspekulationer. Nu uppger dock nordamerikanska medier att Calgary ser ut att behålla sin stjärnkeeper.

Calgary Flames har redan bytt bort Elias Lindholm till Vancouver Canucks och Chris Tanev till Dallas Stars. Dessutom kommer backen Noah Hanifin av allt att döma trejdas bort innan deadline, som är om exakt en vecka.

Däremot ser Jacob Markström ut att bli kvar. Markström har tidigare varit flitigt förekommande i trejdrykten, och det har till och med funnits uppgifter på att Calgary och New Jersey Devils var överens om en trejd som skulle ta Markström till Devils i utbyte mot bland annat Alexander Holtz. Övergången uppges dock ha fallit på att New Jersey inte betala hela Jacob Markströms lön, medan Calgary inte ville behålla någon lön.

Devils har sedan varit på Calgary om Markström på nytt - men ska då ha fått beskedet att Flames i stället siktar på att behålla den svenske stjärnkeepern. Det uppger sajten The Fourth Period. Därmed har ett av de hetaste namnen av allt att döma lämnat trejdmarknaden.

Jacob Markström har varit en av NHL:s hetaste målvakter de senaste veckorna, och han har ett kontrakt med Calgary Flames i ytterligare två säsonger efter den här.


TV: Målen från nattens NHL

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 03 maj
01:00 Nashville Predators - Vancouver Canucks NHL
lördag 04 maj
04:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
12:00 Schweiz - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Sverige Czech Hockey Games
söndag 05 maj
02:00 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs NHL
12:00 Sverige - Finland Czech Hockey Games
16:00 Tjeckien - Schweiz Czech Hockey Games
fredag 10 maj
16:20 Schweiz - Norge VM
16:20 Slovakien - Tyskland VM
20:20 Tjeckien - Finland VM
20:20 Sverige - USA VM