Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Marcus Krüger tillbaka efter derbysmällen

ANNONS

Djurgården fick spela toppmötet med Björklöven utan sin kapten, men inför fredagens match kommer ett glädjebesked när laguppställningen släpps. 

Marcus Krüger är tillbaka i spel för Djurgården. Kaptenen som klev av efter en smäll i derbyt mot AIK för två veckor sedan finns återigen med i laguppställningen. Detta till fredagens match borta mot Almtuna. 

Direkt efter smällen kom lugnande besked från stockholmarnas tränare, Michael Holmqvist, men därefter har han alltså missat två veckor. Senast mot Björklöven trodde många att det skulle bli en comeback, men då fick laget kämpa sig till en seger utan sin kapten. Nu är han tillbaka för att ta laget mot en stark avslutning. En sådan skulle nämligen fortfarande kunna ta laget till en andraplats i den allsvenska tabellen.

Utöver detta är även Alexander Ytterell och David Blomgren tillbaka i laget. Däremot faller Emil Berglund och John Dahlström bort på grund av sjukdom. 

Se tacklingen i derbyt här.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL