HockeyAllsvenskan

Bik Karlskoga vann mot Tingsryd

Bik Karlskoga vann mötet i Hockeyallsvenskan på hemmaplan mot Tingsryd, med 5-1 (2-0, 1-0, 2-1). Segern var Bik Karlskogas sjätte på de senaste sju matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Matchen var länge mållös. Bik Karlskoga ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål på 3.04 i slutet av perioden av Måns Krämer och Stefan Milosevic. Efter 12.51 i andra perioden nätade Jesper Norbäck, framspelad av Rikard Olsén och Eskild Bakke Olsen och gjorde 3-0. 1.03 in i tredje perioden slog Gustav Olhaver till på pass av Gabriel Säll och reducerade för Tingsryd. Men mer än så orkade Tingsryd inte med.

16.38 in i perioden nätade Bik Karlskogas Theodor Pistek på pass av Otto Stenberg och Wilhelm Westlund och ökade ledningen för Bik Karlskoga.

Laget punkterade matchen med ett 5-1-mål med 31 sekunder kvar att spela genom Viktor Lennartsson på pass av Hampus Plato. Det fastställde slutresultatet till 5-1.

Med två omgångar kvar är Bik Karlskoga på sjunde plats i tabellen, medan Tingsryd är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Bik Karlskoga är Nybro. Tingsryd tar sig an SSK borta. Båda matcherna spelas onsdag 6 mars 19.00.