Linus Videll.
Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Beskedet: Linus Videll kan vara tillbaka den här säsongen

ANNONS

Det ser ut att kunna bli mer spel den här säsongen för Södertälje-stjärnan Linus Videll trots allt. En undersökning av frakturen i hans fot visade att den läkt på rätt sätt.
– Det var positivt, säger Videll till Södertäljes Länstidning

Södertäljes stjärna Linus Videll åkte på en fotfraktur i mitten av januari. Sedan dess har det handlat om att försöka komma tillbaka innan säsongens slut. Under dagen fick Videll ett besked han väntat på. 

– Det var positivt, säger Videll till LT.

Frakturen i foten har läkt på rätt sätt, och nu är en återkomst till isen inte långt borta. Han kommer prova att gå på is under nästa vecka.

– Det var det beskedet jag hoppades på. Ja, det känns bra. Det är lite ömt fortfarande, så jag kommer att testa att åka skridskor nästa vecka och så får jag se hur det känns, säger han till LT.

Kan bli avgörande i jakten på SHL

Södertälje har två matcher kvar att spela av grundserien, men det är oklart om Videll kan vara med i någon av dem. Han berättar för LT att han inte vill stressa tillbaka, utan tar det steg för steg.

38-åringens återkomst till SSK är efterlängtad, och han kommer troligtvis att bli en nyckelspelare i lagets jakt på en SHL-plats.

Innan skadan satte stopp, hade Linus Videll mäktat med 35 poäng på 30 matcher för SSK.


TV: Det bästa från William Nylanders säsong

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL