Andreas Johnson.

Andreas Johnsons frustration: "Jag är inte alls nöjd"

Det blev en bra start med mål inom två minuter, ändå var målskytten, Andreas Johnson inte alls nöjd med sitt lags insats.
– Jag tycker det är en slarvig period av oss, säger han till TV4 under 3–1-vinsten.

Efter sex raka segrar tog Skellefteås vinstsvit slut när man åkte till Luleå. Västerbottningarna blev nollade i rivalmötet och vände hem för ett möte med Rögle under torsdagen. Ett möte som man kastade om i kedjorna inför. Då blev det en drömstart med mål redan inom två minuter.

– Jag tycker vi har bra tryck i anfallszon och vinner tillbaka den hela tiden. De blir lite utspridda så jag är helt själv dra framför mål till slut, säger målskytten, Andreas Johnson till TV4.

Trots detta var forwarden inte nöjd med lagets insats.

– Vi måste upp i tempo. Det är för lite snack, det är bara en som åker och felpass. Jag tycker det är en slarvig period av oss. Jag är inte alls nöjd måste jag säga, fortsätter han.

Kastades in i kedja med brorsan

Under mötet med Luleå kastades Andreas in i en kedja tillsammans med brorsan, Jonathan Johnson - och så inledde man även denna match. Då blev det som sagt utdelning direkt.

– Nej det är det inte (givet att spela med brorsan). Jag har fått flytta runt lite, jag har ju spelat med alla centrar. Vi försöker få kemi. Du måste vara bra om du ska spela och då rullar man lite i kedjorna. Det tycker jag är hälsosamt, säger Andreas Johnson till TV4.

– Vi mörkar, skrattar tränaren Robert Ohlsson på frågan om Johnsons hoppande i kedjorna.

Däremot höll han med sin forward.

– Jag håller med. Rögle är mer plattan i mattan och vi kämpar bara just nu. Jag delar hans analys, vi måste börja åka skridskor, säger han till TV4.

I den andra perioden utökade sedan Skellefteå till 2–0. Den gånger var det Oscar Lindberg som blev målskytt. I tredje reducerade Rögle innan Skellefteå säkrade segern i tom bur genom Pär Lindholm.

TV: Bemströms succédebut i Pittsburgh