TV: Lucas Raymonds nya jättematch – i krossen

Detroit Red Wings flyger fram just nu, mycket tack vare sin offensiv. Där även svenska superlöftet Lucas Raymond har fått det att lossna ordentligt. I nattens 8-3-seger mot Washington hade svensken 1+2.

Lucas Raymond är på god väg att krossa sitt personbästa i NHL. Med 22 matcher kvar att spela har han nu bara sex poäng upp till 57 poäng, som han spelade in under sitt rookieår i ligan.

Efter nattens uppvisning mot Washington står 21-åringen noterad för 51 poäng på 59 matcher, och är på väg mot över 70 poäng för säsongen.

Det samtidigt som Detroit har vaknat ordentligt och stormar mot en slutspelsplats.

I natt klev Lucas Raymond fram redan i den första perioden. Efter att Shayne Gostisbehere gjort 1-0 klev det svenska superlöftet fram och sköt 2-0. I den andra perioden reducerade Hendrix Lapierre för Washington.

Kane har poäng i nio raka

Joe Veleno sköt dock 3-1 kort därefter innan Raymond spelade fram Shayne Gostisbehere till sitt andra mål i matchen.

I den tredje perioden fastställdes slutresultatet 8-3 av Dylan Larkin, och även där hade Lucas Raymond en assist.

Värt att nämna är också att Patrick Kane hade två assist i segern, och har nu gjort poäng i nio raka matcher.