Göteborgs IK vann mot Trelleborg
Montage
Hockeytrean

Göteborgs IK vann – Alexander Blom matchvinnare

ANNONS

Göteborgs IK besegrade Trelleborg på hemmaplan i söndagens match i HockeyTrean Alltrean södra A. 7-5 (1-1, 3-1, 3-3) slutade matchen.

Trelleborgs tränare Kewin Hasselquist:

– En extremt tung förlust med tanke på att vi hade chansen att spela till oss en playoffplats. Dock möter vi seriens bästa lag enligt mig och ger oss själva ändå chansen i princip hela matchen.

Segern var Göteborgs IK:s sjätte på de senaste sju matcherna.

Första perioden var jämn. Trelleborg inledde bäst och tog ledningen genom Isac Eliasson efter 5.47, men Göteborgs IK kvitterade genom Sebastian Hedlund efter 14.28. I andra perioden var det Göteborgs IK som var starkast. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 4-2.

Tredje perioden slutade 3-3 och Göteborgs IK vann matchen med 7-5.

Trelleborgs Isak Erlandsson stod för tre poäng, varav två mål. Alexander Blom gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för Göteborgs IK, Kevin Börjesson gjorde ett mål och totalt tre poäng och Sebastian Hedlund gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Resultaten i sista omgången innebär att Göteborgs IK slutar på första plats och Trelleborg på femte plats. Göteborgs IK är därmed klart för Hockeytvåan.


Den här artikeln handlar om: