SSK vann mot Björklöven
Montage
HockeyAllsvenskan Förkval till PO till SDHL

SSK säkrade segern mot Björklöven

ANNONS

Segern på hemmaplan med 5-0 (2-0, 2-0, 1-0) gör att SSK har säkrat segern i matchserien mot Björklöven i Play Off till SDHL. Därmed vann SSK serien med 2-0.

– En grymt stabil insats sett till 60 minuter. Vi pratade om innan att vi ska driva och göra vårt, det tycker jag vi gör genom hela matchen. Alla checkar in och jobbar hårt och följer gameplan oavsett om man gör egna poäng eller inte så har vi alltid fullt påställda och gör lagjobbet det är vår styrka. Höjer vårt försvarsspel idag som ger Lollo chansen till en ny hållen nolla. Ny chans på torsdag mot vilka avgörs måndag klockan 10:00, kommenterade SSK:s tränare Robert Johansson.

SSK startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Mimmi Gill och Hunter Mosher. SSK gjorde två snabba mål i andra perioden och gick från 2-0 till 4-0, målen av Emily Curlett och Beatrice Hjälm. SSK gjorde också 5-0 genom Pia Pren framspelad av Beatrice Hjälm efter 5.50 i tredje perioden. Det fastställde slutresultatet till 5-0.

SSK:s Pia Pren stod för ett mål och två assists.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL