Hallsta IK förlorade mot SHK Hockey Club

SHK Hockey besegrade Hallsta i Play Off till kvalserien Hockeytrean östra

SHK Hockey vann totalt mot Hallsta i Play Off till kvalserien Hockeytrean östra. Det stod klart efter andra matchen, på bortaplan. Matchen slutade 2-6 till SHK Hockey, vilket betyder att SHK Hockey står som segrare med totala resultatet 13-4.

SHK Hockey spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Liam Holmström och ett mål av Albin Sikberg. SHK Hockey gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0-3 till 0-5, målen av Lukas Fougman och Victor Grundin.

Efter 10.54 av perioden kunde Fabian Stigberg göra 1-5 för Hallsta. SHK Hockey ökade ledningen till 1-6, på nytt genom Lukas Fougman efter 5.58 i tredje perioden.

Andreas Andersson reducerade förvisso, men närmare än 2-6 kom inte Hallsta. SHK Hockey tog därmed en stabil seger.

SHK Hockeys Joel Mattsson hade tre assists.