IF Malmö Redhawks vann mot Olofström
J18 Region

Malmö klar seriesegrare efter seger

Seger, 11-1 (3-0, 7-1, 1-0), hemma mot Olofström, gör att Malmö är seriesegrare i J18 Region syd fortsättning herr. Olofström ligger på sjätte plats i tabellen.

Olofströms tränare Johan Hellström tyckte till om matchen:

– Inte mycket att säga, Malmö är bättre. Ny match på söndag mot KHK.

Olofström får sikta på kval efter förlusten mot Malmö.

Malmö har därmed nio raka segrar. Olofström däremot har fyra raka förluster.

Malmö spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Jakob Stjärna, Sjur Østbø och Filip Henriksson. Det var bara början för Malmö. Malmö hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 1.46 genom Kalle Hemström, och gick upp till 6-0 innan Olofström svarade.

Till slut blev det 10-1 till Malmö. Laget punkterade matchen med ett 11-1-mål med 33 sekunder kvar att spela på nytt genom Jakob Stjärna assisterad av Isac Nilsson och Gustav Reinert. 11-1-målet blev matchens sista.

Malmös Ted Welander hade tre assists, Adrien Bartovic gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål, Kalle Hemström stod för ett mål och två assists och Sjur Østbø gjorde tre mål.

I nästa match, söndag 25 februari 14.00, har Malmö Tingsryd borta i Dackehallen, medan Olofström spelar hemma mot Karlskrona.