Forshaga förlorade mot Segeltorp
Hockeyettan

Kjellin och Hedman bakom Segeltorps avgörande mot Forshaga

Segeltorp vann borta mot Forshaga i Vårettan södra herr med 4-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, innan William Kjellin gjorde 2-3 och William Hedman två minuter senare gjorde 2-4 i sista perioden.

Forshagas tränare Thomas Engman tyckte till om matchen:

– Detta var en riktigt dålig insats från vår sida. Vi bjuder bort matchen och uppträder på ett sätt som inte är godkänt.

Första perioden var jämn. Forshaga inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Linus Johnsson efter 3.36, men Segeltorp kvitterade genom Linus Unger efter 11.38.

Andra perioden blev mållös. Efter 2.23 i tredje perioden gjorde Forshaga 2-1 genom Hugo Ek Koskela.

Segeltorp gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2-1 till ledning med 2-4. 2-3-målet kom med bara 02.43 kvar att spela. Och med 2 kvar kom också 2-4.

Med en omgång kvar är Forshaga på sjätte plats i tabellen, medan Segeltorp är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Forshaga är Troja/Ljungby. Segeltorp tar sig an Mjölby hemma. Båda matcherna spelas söndag 25 februari 16.00.