St Louis Blues vann mot Edmonton Oilers
Arkivbild

St Louis vann efter drömvändning i andra mot Edmonton

Bortalaget Edmonton ledde matchen mot St Louis inför andra perioden. Men där fick St Louis rejäl utdelning med fyra raka mål. Till slut blev det 6-3 (1-2, 4-0, 1-1) i matchen i NHL.

Segern var St Louis Blues åttonde på de senaste tio matcherna.

Första perioden var jämn. St Louis inledde bäst och tog ledningen genom Robert Thomas efter 10.18, men Edmonton Oilers kvitterade genom Leon Draisaitl. Och Edmonton hann också ta ledningen, genom Ryan Nugent-Hopkins. St Louis gjorde dock fyra raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-2 till ledning med 5-2. Edmonton reducerade dock till 5-3 genom Corey Perry efter 11.14 av matchen.

St Louis kunde dock avgöra till 6-3 med 2.48 kvar av matchen genom Brandon Saad.

Resultatet innebär att St Louis ligger kvar på fjärde plats och Edmonton på tredje plats i tabellen.

Lördag 17 februari spelar St Louis hemma mot Nashville 23.00 och Edmonton mot Dallas borta 21.00 i American Airlines Center.