New York Rangers vann mot Calgary Flames
Arkivbild

NY Rangers fortsätter vinna – 2-0 mot Calgary

NY Rangers fortsätter starkt i NHL. När laget mötte Calgary hemma i Madison Square Garden på tisdagen kom ännu en seger. Laget vann med 2-0 (0-0, 1-0, 1-0). I och med detta har NY Rangers fem segrar i rad.

Den första perioden slutade 0–0. Det var först 12.31 in i andra perioden som NY Rangers tog ledningen genom Will Cuylle framspelad av Kaapo Kakko och Jonny Brodzinski.

Laget punkterade matchen med ett 2-0-mål med 19 sekunder kvar att spela genom Jimmy Vesey. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Resultatet innebär att NY Rangers fortsätter toppa tabellen och Calgary ligger på femte plats i tabellen.

I nästa match, fredag 16 februari, har NY Rangers Montreal hemma i Madison Square Garden 01.00, medan Calgary spelar hemma mot San Jose 03.00.