Brunflo vann mot Njurunda SK

Hattrick av Jonas Rönngren när Brunflo slog Njurunda

Jonas Rönngren stod för ett hattrick när Brunflo besegrade Njurunda på hemmaplan i hockeytvåan norra CD herr med 6-3 (0-1, 5-2, 1-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Tim Häggblom, Anton Klint och Jesper Schiöler, målen för Njurunda gjordes av Wilton Medelberg, Ethan Salter och Simon Swahn.

Segern var Brunflos åttonde på de senaste nio matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Njurunda tog ledningen efter 12.14, genom Wilton Medelberg framspelad av Johan Hallström och William Häglund. Brunflo hade övertaget även i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 3.46 genom Jonas Rönngren, och gick upp till 3-1 innan Njurunda kom tillbaka och kvitterade.

Innan perioden var över hade Brunflo ryckt åt sig ledningen med 5-3. Laget punkterade matchen med ett 6-3-mål med 1.47 kvar att spela på nytt genom Jonas Rönngren. 6-3-målet blev matchens sista.

Brunflos Jonas Rönngren gjorde tre mål.

Det här betyder att Brunflo är kvar på tredje plats, och Njurunda stannar på sjätte plats, i tabellen.

Brunflo tar sig an AIK Härnösand i nästa match hemma fredag 16 februari 19.30. Njurunda möter Kovland hemma lördag 10 februari 16.00.