Mora IK förlorade mot Örebro Hockey J18
J18 Nationell

Örebro Hockey J18 avgjorde med tre mål i tredje perioden

I två perioder hängde hemmalaget Mora hyggligt med i matchen mot Örebro Hockey J18. Men Örebro Hockey J18 öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 1-6 (1-0, 0-3, 0-3) i matchen i J18 Nationell norra herr.

Mora tog ledningen efter 6.26, genom Oliwer Karlsson framspelad av Wille Schedvin. Örebro Hockey J18 gjorde dock fyra raka mål i andra perioden och gick från underläge 1-0 till ledning med 1-4 inom bara 4.50. Örebro Hockey J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-1. Målen i sista perioden gjordes av Philip Larsson och Elton Hermansson.

Örebro Hockey J18:s Eric Nilson stod för tre poäng, varav ett mål.

Mora har två vinster och tre förluster och 17–24 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Örebro Hockey J18 har tre vinster och två förluster och 22–15 i målskillnad.

För hemmalaget betyder resultatet sjätte plats i tabellen. Örebro Hockey J18 är på fjärde plats.

Lördag 3 februari spelar Mora hemma mot Färjestad 18.30 och Örebro Hockey J18 mot Leksand borta 14.15 i Clas Ohlson Foundation Arena.