Lenhovda vann mot Osby

Lenhovda vann med 3-2 hemma mot Osby

Hemmalaget Lenhovda tog en uddamålsseger i matchen mot Osby i Elitfönster Arena. Laget vann matchen i Hockeytrean södra C fortsättningsserie på torsdagen med 3-2 (1-1, 2-0, 0-1).

Första perioden var jämn. Lenhovda inledde bäst och tog ledningen genom Jesper Joelsson efter 15.34, men Osby kvitterade genom Nahon Gustaw Teshome i slutet av perioden. I andra perioden var Lenhovda starkast och gick från 1-1 till 3-1 genom två snabba mål i mitten av perioden av Sebastian Persson och Alexander Sparv. 2.05 in i tredje perioden slog Abbe Nilsson till på pass av Robin Andreasson och Anton Malm och reducerade för Osby. Fler mål än så blev det inte för Osby.

Förlusten var Osbys tredje uddamålsförlust.

I tabellen innebär det här att Osby nu ligger på andra plats. Lenhovda är på femte plats.

Lenhovda tar sig an Lund Giants i nästa match hemma söndag 11 februari 16.00. Osby möter Rydaholm hemma söndag 4 februari 16.00.