IK Oskarshamn vann mot Timrå J20
J20 Nationell

Straffar avgjorde när Oskarshamn vann mot Timrå J20

Oskarshamn tog emot Timrå J20 hemma i en riktigt jämn match i J20 Nationell forts herr. Efter ordinarie matchtid var matchen oavgjord, lika så efter förlängningen, och först i straffläggningen kunde Oskarshamn avgöra till 4-3 (0-0, 2-2, 1-1, 0-0, 1-0). Liam Svensson blev matchhjälte med sitt avgörande straffmål.

Oskarshamn tog ledningen efter 20.50, genom Calle Karlsson på pass av Joel Jonsson och Max Eriksson. Efter 4.51 i andra perioden slog Hugo Branthsson till, och kvitterade för Timrå J20.

Oskarshamns Calle Karlsson gjorde 2-1 efter 6.20 framspelad av Borna Kopac och Joel Jonsson.

Timrå J20:s Theodor Karlunden gjorde 2-2 efter 7.16 på pass av William Lindgren och Calle Arvedson.

2.09 in i tredje perioden slog Sebastian Rasmussen till framspelad av Erik Perlaky och gav laget ledningen för Oskarshamn.

14.22 in i perioden nätade Timrå J20:s Frans Westberg-Gren framspelad av Linus Carlsson och Leon Häggström och kvitterade för Timrå J20.

Fjärde perioden blev mållös.

Förlusten var Timrå J20:s andra uddamålsförlust.

För Oskarshamn gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Timrå J20 är på tionde plats.

I nästa match möter Oskarshamn Malmö borta och Timrå J20 möter Modo J20 borta. Båda matcherna spelas onsdag 31 januari 19.00.