Jonstorps IF Ishf vann mot Nittorp
Montage
Matchrapport

Hemmasegern mot Nittorp förlänger sviten för Jonstorp

ANNONS

Jonstorp och Nittorp möttes på söndagen i Jonstorps Ishall. Jonstorp hade tre vinster i rad i Hockeytvåan södra vår herr inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 4-1 (2-0, 1-1, 1-0).

– Förutom en andraperiod där vi totalt tappar huvudet taktiskt och faller in i någon slags vilda västern så spelar vi överlag vår kontrollerade ishockey. Vi ställer upp med 5 stycken j18-killar som gör en bra match, samtidigt som ordinarie spelare verkligen steppar upp och tar stort ansvar. Väl genomförd taktisk match i iallafall 40 minuter, vilket är tillräckligt idag, det behöver dock bli bättre till på onsdag, kommenterade Jonstorps tränare Johan Larmark.

Jonstorp spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Anton Wester, Jonatan Lindstedt och Simon Erlandsson. Efter 19.23 i andra perioden slog Jan Haslar till, framspelad av Linus Karlsson och Anton Steiland och reducerade åt Nittorp. Jonstorp punkterade matchen med ett 4-1-mål med två sekunder kvar att spela ännu en gång genom Simon Erlandsson framspelad av Andreas Lundberg och Eric Ejlertsson. 4-1-målet blev matchens sista.

För Nittorp gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Jonstorp leder serien.

Nästa motstånd för Jonstorp är Kungälv. Nittorp tar sig an Åseda hemma. Båda matcherna spelas onsdag 31 januari 19.00.

Den här artikeln handlar om: