Ronneby förlorade mot Skillingaryd
Montage
Matchrapport

Bortasegern mot Ronneby förlänger sviten för Skillingaryd

ANNONS

Det går fortsatt bra för Skillingaryd i HockeyTrean Alltrean södra A. På söndagen mötte laget Ronneby i Soft Center Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Ronneby blev 9-6 (2-1, 7-2, 0-3).

– En jämn första period som vi vinner med 2-1 sedan får vi islossning i andra och har ledningen inför sista med 3-9 och sedan spelar vi av tredje perioden lugnt och säkert. Det är bara att tugga på och bygga vidare på segersviten, kommenterade Skillingaryds tränare Stefan Rosén.

I första perioden var det Skillingaryd som var starkast. Laget vann perioden med 1-2.

Skillingaryd var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 2-7 och ställningen efter två perioder var 3-9.

Jacob Olsson, Samuel Bengtsson och Linus Emanuelsson reducerade förvisso, men närmare än 6-9 kom inte Ronneby. Skillingaryd tog därmed en säker seger.

Skillingaryds Nils Gunnarsson stod för fyra poäng, varav tre mål, Felix Wermelin gjorde ett mål och tre assist och Erik Carlsson gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

För tabellens utseende betyder det här att Ronneby ligger på åttonde och sista plats medan Skillingaryd har andraplatsen. Så sent som den 10 januari låg Skillingaryd på åttonde plats i tabellen.

I nästa match möter Ronneby Lerum borta på onsdag 31 januari 19.00. Skillingaryd möter Trelleborg torsdag 1 februari 19.00 hemma.

Den här artikeln handlar om: